Hoogteprofiel beklimming Puy Aillaud

De beklimming van de Puy Aillaud is 5 kilometer lang en overbrugt met een gemiddeld stijgingspercentage van 8.1% een hoogteverschil van 403 meter. De klim ligt in de sector Briançon in de Franse Alpen, Frankrijk. Met o.a. een steilste stuk van 12.3% scoort deze beklimming 431 klimpunten.

27 hotels en appartementen in de buurt

Ranglijst

#13 van 23 rondom Briançon

#112 van 155 in Franse Alpen

#200 van 346 in Frankrijk

#239 van 936 in de gehele ranglijstReacties

Wat vind jij van de Puy Aillaud? Laat hieronder je ervaring of tips achter.

Controle of je geen robot bent: Hoeveel wielen heeft een racefiets?
Sander op 10 oktober 2019 om 21:29

Heb ‘m vorig jaar gedaan. Madame Carle eerst, prachtige klim. Deze er achteraan. Ik vond het een prima klim. mooie steile stukken, die lekker klimmen. Eenmaal boven niet erg bijzonder, maar een goeie klim om er op zo’n dag bij te doen. Ook niet te lang.

Jesper op 26 juli 2019 om 09:07

Combinatie gereden met Puy Saint Vincent en Pre de mme Carle. Echt een aanrader! De klim heeft steile stukken maar gelukkig zitten er ook kleine vals platte stukken tussen de steile gedeelten. Niet erg lang, goed wegdek en de kilometers tot de top staan op de weg gekalkt.

Camiel op 26 augustus 2017 om 10:59

Juli dit jaar gereden in combinatie met Entre les Aygues en Pré de Madame Carle. Deze klim is wat korter dan de andere twee en heb ik als laatste gereden die dag. Het was toen al begin van de middag en dan ligt deze klim bij goed weer in de volle zon, dat was met die andere twee beklimmingen in de benen wel even pittig ;-) Maar zeker de moeite waard en erg rustig