Hoogteprofiel beklimming Peeskesweg west

De beklimming van de Peeskesweg west is 1.1 kilometer lang en overbrugt met een gemiddeld stijgingspercentage van 4.9% een hoogteverschil van 53 meter. De klim ligt in de sector Montferland in Midden Nederland, Nederland. Met o.a. een steilste stuk van 8% scoort deze beklimming 37 klimpunten.

21 hotels en appartementen in de buurt

Ranglijst

#2 van 5 rondom Montferland

#21 van 64 in Midden Nederland

#103 van 254 in Nederland

#748 van 936 in de gehele ranglijstReacties

Wat vind jij van de Peeskesweg west? Laat hieronder je ervaring of tips achter.

Controle of je geen robot bent: Hoeveel wielen heeft een racefiets?
Alexander op 01 maart 2019 om 11:06

Persoonlijk vind ik dit geen prettige klim en dat komt omdat het een smalle en drukke weg is, waarbij je als fietser soms een schietgebedje doet om zonder kleerscheuren de top te bereiken. Een ander klimmetje in de buurt is wel zeker de moeite waard, al zal deze mischien te weinig klimpunten scoren. Vanuit Stokkum de ‘s Heerenbergseweg opfietsen langs de molen met uitzicht rechts richting Duitsland.

Jaap op 11 juli 2018 om 23:38

Na een tripje de grens over, Hoch-Elten, is de Peeskesweg een logische terugweg richting 's-Heerenberg. Lekker lopend asfalt waar je, als je te fanatiek trapt, het nog zwaar kan hebben ook. Een echte klim is het niet. Een prachtig lopende bosweg zeker wel.

Pepijn op 11 augustus 2015 om 21:25

Je kunt hier een mooi rondje maken: over de Peeskesweg naar 's Heerenberg, dan naar Zeddam langs de Specialized vestiging en dan vlak voor Zeddam over een golvende weg naar Beek. En dan kan je weer aan de Peeskesweg beginnen.

Martijn op 14 juli 2015 om 17:53

@Niek dank voor je input. Ik heb hem direct toegevoegd: http://www.klimtijd.nl/beklimming/paasberg

Niek op 13 juli 2015 om 16:46

Mooie klim voor een trainingsronde. De klim is niet zo steil maar wel relatief lang en aan het einde van een trainingsronde behoorlijk zwaar. In zie op jullie (mooie) site niet de Paasberg in Zeddam terug. Ik denk ook niet dat deze berg veel klimpunten scoort. De klim wordt wel genoemd in het boek 'Nederlandse toppen top 40' als voorbeeld van 'een muur'. Het is een esthetisch mooie klim. Als ik in Montferland ga fietsen doe ik naast het Peeske en de Eltenberg ook deze klim aan.