Hoogteprofiel beklimming Lange Juffer

De beklimming van de Lange Juffer is 5.3 kilometer lang en overbrugt met een gemiddeld stijgingspercentage van 1.4% een hoogteverschil van 74 meter. De klim ligt in de sector Veluwezoom in Midden Nederland, Nederland. Met o.a. een steilste stuk van 5% scoort deze beklimming 31 klimpunten.

28 hotels en appartementen in de buurt

Ranglijst

#7 van 8 rondom Veluwezoom

#29 van 64 in Midden Nederland

#139 van 254 in Nederland

#790 van 936 in de gehele ranglijstReacties

Wat vind jij van de Lange Juffer? Laat hieronder je ervaring of tips achter.

Controle of je geen robot bent: Hoeveel wielen heeft een racefiets?
Silvo Gloerich op 24 februari 2017 om 22:40

Je moet niet gek staan kijken als er een Hooglander op het fietspad ligt. Rustig omheen rijden. Je hebt na een storm meer last van takken en takjes die op, het overigens prima, betonnen pad liggen.

Bouke Hornstra op 17 december 2016 om 21:40

De lange Juffer is een prachtige klim op de fiets

Feike Sinnema op 15 september 2016 om 22:22

Prima klim, lastig in het begin ook. Het benoemen waard hier is zeker de Schaapsallee, beginnend vanuit Laag Soeren. Ik noem deze vanwege het vals plat. Je denkt toch echt dat de remmen aanlopen. Als je hier te hard van start gaat kun je goed stuk gaan terwijl je echt denkt dat het vlak is of zelfs dalend. Lange Juffer en dan Schaapallee, daarna keren en dezelfde weg terug over de Schaapallee en dan de Lange Juffer. Dan snap je ook hoe het landschap erbij ligt en tegenliggers zo zwoegen of juist zo hard gaan. Mvgr, Feike Sinnema feike.sinnema@planet.nl