Hoogteprofiel beklimming Kopje van Bloemendaal noord

De beklimming van de Kopje van Bloemendaal noord is 1.5 kilometer lang en overbrugt met een gemiddeld stijgingspercentage van 2.2% een hoogteverschil van 33 meter. De klim ligt in de sector Dwars door Nederland in Midden Nederland, Nederland. Met o.a. een steilste stuk van 7.3% scoort deze beklimming 30 klimpunten.

34 hotels en appartementen in de buurt

Ranglijst

#2 van 7 rondom Dwars door Nederland

#31 van 64 in Midden Nederland

#144 van 254 in Nederland

#797 van 936 in de gehele ranglijstReacties

Wat vind jij van de Kopje van Bloemendaal noord? Laat hieronder je ervaring of tips achter.

Controle of je geen robot bent: Hoeveel wielen heeft een racefiets?
Philip op 11 augustus 2019 om 22:22

Mee eens dat noord vervelend is met die slechte kasseien. Maar die heeft wel stroken van 10+% en is daarmee 'pittiger' dan zuid.

Dieder op 02 mei 2017 om 11:34

Deze beklimming is voor elke coureur uit Amsterdam eo het enige segment dat telt. Naar mijn mening verdient deze klim dan ook een filmpje ;)

Dennis op 15 april 2016 om 13:22

Onterecht dat deze klim van Kopje Noord de meeste klimpuntenkrijgt ik terwijl Noor-oost veel zwaarder is ik denk ook dat de hoogtemeters niet kloppen Kopje Noord kan nooit 11m extra hoogteverschil hebben. De Zuid beklimming is de leukste, en misschien wel de zwaarste omdat hij geen rust heeft en geoefende renners klimmen deze in een sprint omhoog. Noord en Noordoost hebben een bocht waarin je moet remmen en dat maakt het niet echt geschikt om in een sprint omhoog te trekken, en persoonlijk heb ik een hekel aan slecht wegdek van Noord.