Hoogteprofiel beklimming Kinkenweg

De beklimming van de Kinkenweg is 3.8 kilometer lang en overbrugt met een gemiddeld stijgingspercentage van 3.2% een hoogteverschil van 121 meter. De klim ligt in de sector Aubel & Voeren in het Land van Herve & Voerstreek, België. Met o.a. een steilste stuk van 15.6% scoort deze beklimming 108 klimpunten.

35 hotels en appartementen in de buurt

Ranglijst

#2 van 38 rondom Aubel & Voeren

#133 van 293 in België

#516 van 936 in de gehele ranglijstReacties

Wat vind jij van de Kinkenweg? Laat hieronder je ervaring of tips achter.

Controle of je geen robot bent: Hoeveel wielen heeft een racefiets?
Tom op 29 juli 2018 om 11:18

Slecht wegdek, maar erg gave klim! Het steile stuk is wel echt steil en knalt er drie keer achter elkaar in. Leuke ontdekking!

Adelaar van de Vogezen op 19 september 2015 om 16:07

De Kinkenweg doet toch wel even pijn in de benen. Het is een smalle weg die verboden is voor auto's en voornamelijk door landbouwvoertuigen wordt bereden, zodat er nog al wat modder op de weg kan liggen. Het wegdek is niet echt van topkwaliteit maar toch goed berijdbaar. Wel is het zo dat juist voor het steilste stuk de weg het slechtst is waardoor je eigenlijk geen aanloop hebt en vanaf meter 1 vol aan de bak moet! Die 15% vallen je meteen rauw op het dak. Na een 100 meter wordt de weg even iets vlakker om daarna opnieuw flink te stijgen. Het steile gedeelte ligt midden in het bos. Op het moment dat je het bos uitrijdt, wordt de weg weer vlakker en kun je lekker op adem komen! Aanrader!