Hoogteprofiel beklimming Hurdumont

De beklimming van de Hurdumont is 0.8 kilometer lang en overbrugt met een gemiddeld stijgingspercentage van 7.1% een hoogteverschil van 58 meter. De klim ligt in de sector Oudenaarde & Geraardsbergen in de Vlaamse Ardennen, België. Met o.a. een steilste stuk van 11.5% scoort deze beklimming 62 klimpunten.

35 hotels en appartementen in de buurt

Ranglijst

#22 van 72 rondom Oudenaarde & Geraardsbergen

#22 van 72 in Vlaamse Ardennen

#200 van 293 in België

#619 van 936 in de gehele ranglijstReacties

Wat vind jij van de Hurdumont? Laat hieronder je ervaring of tips achter.

Controle of je geen robot bent: Hoeveel wielen heeft een racefiets?
Seba op 31 mei 2019 om 18:44

Wie eens iets anders wil dan de klassieke beklimmingen in de Vlaamse Ardennen raad ik aan om eens een lus te doen door het Pays des Collines waar je opeenvolgend Bois de la Houppe, Hurdumont en Les Plachettes kan doen. Deze 3 beklimmingen liggen allemaal op een zakdoek van elkaar, dus weinig tijd om te recupereren! De Hurdumont vond ik persoonlijk de zwaarste: de beklimming is eigenlijk 1 steil stuk waar je je nergens achter kan verschuilen en gewoon moet doorbuffelen tot je boven bent. De kwaliteit van het wegdek is matig, maar je mag al lang blij zijn dat hier geen kasseien liggen!

Franck op 07 september 2015 om 23:04

Een van de stevige kuitenbijters uit de Waalse « Pays des Collines ». Wordt aangedaan door de « Grinta Challenge - La Tournay ».