Hoogteprofiel beklimming Col de la Schlucht vanuit Gérardmer

De beklimming van de Col de la Schlucht vanuit Gérardmer is 13.5 kilometer lang en overbrugt met een gemiddeld stijgingspercentage van 3.5% een hoogteverschil van 477 meter. De klim ligt in de sector Grote Vogezen in de Vogezen, Frankrijk. Met o.a. een steilste stuk van 6.9% scoort deze beklimming 268 klimpunten.

20 hotels en appartementen in de buurt

Ranglijst

#30 van 34 rondom Grote Vogezen

#30 van 35 in Vogezen

#276 van 346 in Frankrijk

#320 van 936 in de gehele ranglijstReacties

Wat vind jij van de Col de la Schlucht vanuit Gérardmer? Laat hieronder je ervaring of tips achter.

Controle of je geen robot bent: Hoeveel wielen heeft een racefiets?
Paul op 17 mei 2016 om 15:31

Ik heb deze klim nu tweemaal mogen maken. De eerste keer 10 jaar geleden en nu afgelopen zondag, 15 mei 2016. Voor een ongetrainde klimmer is deze berg een prachtige ervaring met klimmen. 14 kilometer alleen maar klimmen. geen enkel stuk vlak of iets naar beneden. je bent dus altijd bezig met klimmen. nu met mijn zoon en 5 andere familieleden. een prachtig lint van 7 rijders. het uitzicht is fantastisch. lac de longemer ligt mooi rechts aan je voeten. voor de beginnende klimmer een prachtige ervaring. eenmaal boven ervaar je voor de eerste keer het gevoel van tevredenheid. vanuit gerardmer een prachtig avontuur.

Matthijs op 25 augustus 2015 om 13:47

Ik vind de beschrijving van deze klim wel erg summier. Deze klim verdient meer. Ook al is de klim niet moeilijk, je bent toch wel even bezig door de lengte van de klim en dat maakt een klim gewoon altijd lastig genoeg. Bovendien is het uitzicht door de bomen heen op het Lac de Longemer fantastisch. Op ongeveer 3/4 van de klim kom je langs le Roche du Diable en als je even wil stoppen voor foto's - of om uit te rusten natuurlijk - dan is dit een mooi moment. Je hebt hier een geweldig uitzicht over de vallei :-) De beklimming is trouwens door zijn gelijkmatige en niet al te steile karakter ook zeer geschikt voor de minder dan gemiddelde klimmer en dat maakt hem wel meer waard dan slechts twee duimpjes - in mijn ogen dan.