Hoogteprofiel beklimming Col de la Croix de Rocles

Een erge mooie typische Ardeche beklimming. Nergens echt steil of moeilijk. Let op in de vakantieperiodes is de weg naar de Col de la Croix de Rocles behoorlijk druk en de weg is niet breed. Beter is het om deze beklimming buiten het seizoen te fietsen.

34 hotels en appartementen in de buurt

Ranglijst

#11 van 33 rondom Aubenas

#22 van 59 in Ardèche

#230 van 346 in Frankrijk

#272 van 936 in de gehele ranglijstReacties

Wat vind jij van de Col de la Croix de Rocles? Laat hieronder je ervaring of tips achter.

Controle of je geen robot bent: Hoeveel wielen heeft een racefiets?
Thomas op 17 februari 2017 om 16:13

De Croix de Millet is inderdaad een mooie klim. Niet erg lang of steil, maar voor de minder ervaren klimmer is deze voldoende zwaar om op stuk te gaan. Afdalen vond ik minder vanwege het bochtige karakter, smalle weg en vele bos.

olivier op 03 januari 2017 om 10:29

Beste, Dit is een vergissing. Dit col is niet de "Col de la Croix de Rocles" maar de Col de la Croix de Millet (vanuit Rocher zoals hier op de map voorgesteld) of liever vanuit Luth (kleine deelgemeente 1.5km lager dan Rocher). De andere "col de la croix de millet" vertrekt vanuit Jaujac. Ik klim deze cols regelmatig (heb een husije daar) en geloof me het is helemaal niet druk zelf in de zomer. De col de la croix de rocles is een mooie brede baan die vertrek van de voet van de "col de Meyrand" richting Rocles Joannas en Largentière. Mvg Olivier

Cor Klomp op 27 juli 2016 om 22:03

Mooie klim, inderdaad smalle weg maar was in de avond niet druk.