Hoogteprofiel beklimming Col de la Croix de Bauzon

De beklimming van de Col de la Croix de Bauzon is 13 kilometer lang en overbrugt met een gemiddeld stijgingspercentage van 5.8% een hoogteverschil van 754 meter. De klim ligt in de sector Aubenas in Ardèche, Frankrijk. Met o.a. een steilste stuk van 7.9% scoort deze beklimming 563 klimpunten.

22 hotels en appartementen in de buurt

Ranglijst

#4 van 33 rondom Aubenas

#5 van 59 in Ardèche

#148 van 346 in Frankrijk

#185 van 936 in de gehele ranglijstReacties

Wat vind jij van de Col de la Croix de Bauzon? Laat hieronder je ervaring of tips achter.

Controle of je geen robot bent: Hoeveel wielen heeft een racefiets?
Smithy op 24 juli 2019 om 11:51

Col de la Croix de Bouzon vanuit Jaujac om de dag beklommen. Idd weinig verkeer. Leuke berg om je benen te trainen voor het zwaardere werk in de Pyreneeën of Alpen. Als je op de top van de Bouzon linksaf gaat heb je een restaurantje/bar wat deel uit maakt van een klein skigebied. Daar lekker wat drinken en genieten van het uitzicht. Vervolgens lekker afdalen!! of klimmen naar de volgende col!!

albert-marc laloyaux op 18 juni 2016 om 14:49

vanaf jaujac en mooie om te doen,verschillende maal op gereden om daarna rechts col du pendu mee te nemen of links nemen met col de meyrand tot largentière.heel mooie streek om te leren klimmen.weinig trafiek.l'ardechoise in de maand juni zeker één maal meedoen.de max.

Sjors Hendriks op 14 januari 2016 om 21:16

Hele mooie rustige beklimming. D.w.z. weinig verkeer en de percentages vallen wel mee. Naarmate je hoger komt wordt het uitzicht ook steeds mooier, je ziet de top liggen. Tour de France 2015 daalde hier af.