Hoogteprofiel beklimming Chamrousse

De klim naar het skigebied van Chamrousse is een lekker lange en mooie lopende klim. Het zijn de eerste kilometers die het zwaarst aanvoelen, maar vlak wordt de klim nergens. De weg is zeer goed, jammer genoeg is het op deze klim redelijk druk met auto's en ander verkeer. Het is dan ook aan te raden om deze beklimming 's ochtends vroeg te doen.  Zo kun je het beste genieten van de mooie natuur om deze klim heen!

Avonturiers kunnen tussen de verschillende wegen afsnijdertjes makken. Dit maakt de klim een stuk 'Italiaanser'. Steiler, maar ook met een slechter wegdek. Als je graag je explosiviteit wilt trainen zijn deze steilere stukjes echte aanraders. Ook op dagen dat het op de weg heel druk is zijn deze afsnijdertjes de moeite heel erg waard?

31 hotels en appartementen in de buurt

Ranglijst

#1 van 10 rondom Grenoble

#15 van 155 in Franse Alpen

#27 van 346 in Frankrijk

#40 van 936 in de gehele ranglijstReacties

Wat vind jij van de Chamrousse? Laat hieronder je ervaring of tips achter.

Controle of je geen robot bent: Hoeveel wielen heeft een racefiets?
Bert Van Brabant op 26 juli 2019 om 16:15

Prachtige beklimming, in de bochten kan mijn even op adem komen. Geniet boven (1km onder de top, van een pintje in het skieoord!

Tandjes bijten op 26 juli 2019 om 16:12

Mooie beklimming met veel schaduw door de bomen. Af en toe op de tandjes bijten! Op sommige stukken kun je terug bekomen.