Hoogteprofiel beklimming Berg la Clouse

De Berg La Clouse (ook wel Kosenberg of Cosenberg) nabij Aubel doet denken aan de Eyserbosweg; het venijn zit in 'm in de staart. Alhoewel de Berg La Clouse makkelijker is dan zijn Nederlandse tweelingsbroer, zal het stuk van 18% menig renner goed laten verzuren. Het wegdek van de beklimming is in bijzonder slechte staat en de smalle weg maakt het plaatje helemaal compleet. Een echte kuitenbijter voor de liefhebber.

24 hotels en appartementen in de buurt

Ranglijst

#6 van 38 rondom Aubel & Voeren

#160 van 293 in België

#553 van 936 in de gehele ranglijstReacties

Wat vind jij van de Berg la Clouse? Laat hieronder je ervaring of tips achter.

Controle of je geen robot bent: Hoeveel wielen heeft een racefiets?
René op 04 juni 2019 om 15:01

Vandaag gefietst. Kom je van de grote weg richting Aubel .. rechts af .. smal verstopt weggetje in en dan zo'n klote bergske. Prachtig maar wel een kuitenpijniger..

Jan op 15 oktober 2017 om 14:39

Heb hem afgelopen zaterdag mogen doen in een ronde die ik gedownload had Ik vond hem prachtig ik was blij dat ik boven was Maar inderdaad een mooi verstopt juweeltje

Patrick op 01 september 2014 om 10:26

Wegdek is best aardig voor zo'n bijweggetje. En ja het zit 'm in de staart, Voor mijn gevoel gaat Eyserbos net iets makkelijker. Mooi verstopt juweeltje, net als zoveel andere klimmetjes in de buurt

Eric Peters op 01 juni 2014 om 21:37

Het asfalt is nog niet zo lang geleden grotendeels vernieuwd. Hierdoor loopt de klim nu vrij goed, maar het blijft erg steil.